Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر از الزام تمام تأسیسات گردشگری به ثبت‌نام در سامانه "ایران من" خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ علی‌اصغر شالبافیان در حاشیه بازدید وزیر کشور از ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر گفت: موضوع سفر با محوریت استانداران محترم و مشارکت همه دستگاه‌های خدمات‌رسانی استان‌ها از اواخر آبان ماه تا تاریخ 26 اسفندماه طی 1080 جلسه در سطح استانی، شهرستانی و هماهنگی‌های لازم در سطح بخش و همچنین مشارکت دهیاران محترم برگزار شده و مشارکت‌هایی از این قبیل داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به جهت موضوعات خاص ستاد سفر در کشور، مدیریت صحیح بیماری و اینکه در دو سال اخیر حجم سفر‌ها کم بوده، اختیارات و تمرکز فرماندهی به استان‌ها و استانداران محترم واگذار شده است. در جلسه‌ای که با حضور وزیر محترم کشور داشتیم، 31 ستاد اجرایی استان‌ها گزارشات خودشان را آماده داشتند و برخی از منتخبین آن‌ها به تشخیص وزیر محترم کشور گزارشاتشان را توسط استانداران محترم ارائه دادند.

معاون گردشگری بیان کرد: مشکلات احتمالی که وجود داشت برای بر طرف شدن مطرح شد، چند مورد هم بود که نیاز به هماهنگی در سطح ملی داشت که قرار شد پیگیری آنها از طرف ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر و همچنین دستگاه‌های ملی عضو ستاد انجام شود.

این مقام مسئول درباره تعداد دستگاه‌هایی که کار‌های هماهنگی و خدمات‌رسانی به مسافران را انجام می‌دهند و سامانه 09629 توضیح داد: 23 دستگاه عضو ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر هستند که جوانب مختلف موضوع سفر را مدیریت می‌کنند. سامانه‌ای هم برای بررسی شکایات، اظهار نظرات، آشنایی با وضعیت آب و هوایی و وضعیت راه‌ها و همچنین قدردانی از افرادی که در زمینه سفر اقدامات ویژه‌ای برای مسافران داشتند، راه‌اندازی شده است. این سامانه به صورت تلفن گویا با شماره 09629 است و آدرس پایگاه اینترنتی آن هم www,09629.ir است و مردم عزیز می‌توانند هم برای کسب اطلاع هم برای اظهار نظر و هم برای مواردی که احساس می‌کنند حقی از آن‌ها ضایع شده، از طریق این سامانه تماس برقرار کنند و همکاران عضو ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در سطح استانی و ملی پیگیر مشکلات و مسائل آنها می‌شوند.

رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر درباره تمهیدات اندیشیده شده برای کنترل کرونا در موزه‌ها و هتل‌ها تصریح کرد: بر اساس ابلاغیه‌ای که ستاد ملی مقابله با کرونا داشته، تمامی تأسیسات گردشگری که مجوز بهره‌برداری از وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی دارند، ملزم به ثبت نام در سامانه "ایران من" هستند و باید در پروانه بهره‌برداری‌شان که QR کد سامانه "ایران من" هم در آن نشان داده می‌شود، در محل رویت مسافران قرار دهند و مسافران از طریق آن QRکد می‌توانند اطمینان حاصل کنند که محل اقامتی‌شان، محلی است که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده است.

بنا به گفته این مقام مسئول، همچنین نظارت‌های نامحسوسی در سراسر کشور توسط همکاران ما وجود دارد و پروتکل‌های بهداشتی را بررسی می‌کنند و تذکر‌ها و اخطار‌ها و توصیه‌های لازم را خواهند داشت. این نظارت‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که حتی همکاران ما در استان ها نیز از آن مطلع نیستند. علاوه بر این، کنترل محسوس نیز طبق روال گذشته توسط ادارات‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی انجام می‌شود.

شالبافیان با اشاره به اینکه تمامی پایگاه‌های زیرمجموعه وزارت میراث‌ فرهنگی از جمله موزه‌ها و پایگاه‌های میراث‌فرهنگی نیز به سامانه "ایران من" متصل شده‌اند و هموطنان ما می‌توانندQR کد را ملاحظه کنند، اظهار کرد: ضمن اینکه ما از طرف ستاد کرونا هم مکلف شدیم که در بدو ورود در اماکن زیرمجموعه وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی از رعایت پروتکل‌ها و تزریق دز‌های واکسن الزامی ستاد کرونا توسط بازدیدکننده‌ها اطمینان حاصل کنیم و به همین جهت در بدو ورود کد ملی افراد پرسیده می‌شود تا مطمئن شویم که سفر‌های نوروزی کمترین مشکل را برای سلامتی هموطنان ما به وجود نیاورد.

افزایش سفرهای اخیر جبران‌کننده ضررهای 2 سال گذشته صنعت گردشگری نیستپایش مستمر عملکرد دستگاه‌های خدمات‌رسان در نوروز توسط سازمان بازرسی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی عید نوروز گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی عید نوروز ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر استان ها ایران من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۲۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات خدمات دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه نویسی الکترونیکی را تشریح کرد.

  مهدی رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ارایه خدمات در زمان قطعی سامانه نسخه نویسی الکترونیکی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند. همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بیمه شده می‌تواند از طریق سامانه شهروندی اقدام به پرینت نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن پرینت نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می باشد؛ بنابراین در صورتی که وجود نسخه الکترونیک و عدم دریافت خدمت از مراکز دیگر، برای کارشناسان اداره کل محرز شود، می بایست همکاری لازم را برای اطمینان بخشی به مراکز و پذیرش نسخه انجام دهد.

وی با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت کلیه اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می نماید. لذا در این موارد ضروری است قیمت گذاری نسخه کاغذی انجام و نسخ کاغذی در انتهای دوره به اداره کل ارسال شود.

رضایی با اشاره به اینکه ضروری است ادارات کل استانی با استقرار موقت کارشناسان و یا افزایش تعداد کارشناسان در داروخانه‌های منتخب و ویژه (در کلیه ساعت فعالیت داروخانه – اداری و غیر اداری)، از ارائه خدمت به بیمه شدگان اطمینان حاصل نمایند، اظهار داشت: در ارسال لیست نسخ داروئی و ثبت متمم در سامانه لزومی به تفکیک سهم یارانه ارزی از سهم سازمان نمی باشد و مبالغ بصورت یکجا قابل ثبت است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است.

وی ادامه داد: ادارات کل استانی ترتیبی اتخاذ نمایند تا ارائه داروهای اسپینرازا، ریسدیپلام و امیسیزوماب به بیمه شدگان هدف برابر فهرست ارسال شده و سهمیه داروئی، در زمان دریافت دارو، دچار اختلال نشود. بگونه‌ای که در صورت قطع سامانه، پس از برقراری ارتباط نسبت به ثبت اطلاعات نسخ مذکور در سامانه توسط پزشکان و مراکز ذیربط اقدامات لازم صورت پذیرد.

رضایی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی داروهایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: محدودیت پذیرش نسخ کاغذی به میزان ۲۰ درصد نسخ در زمان اختلال سامانه لحاظ نخواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • ثبت عملکرد دستگاهها برای برگزاری کنگره شهدا در سامانه دولت
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • امنیت و زیبایی بصری ماحصل روشنایی معابر قشم
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت