Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، علی اصغر شالبافیان رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر و معاون گردشگری کشور در حاشیه بازدید وزیر کشور از ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر گفت: موضوع سفر با محوریت استانداران محترم و مشارکت همه دستگاه‌های خدمات‌رسانی استان‌ها از اواخر آبان ماه تا تاریخ ۲۶ اسفندماه طی ۱۰۸۰ جلسه در سطح استانی، شهرستانی و هماهنگی‌های لازم در سطح بخش و همچنین مشارکت دهیاران برگزار شده و مشارکت‌هایی از این قبیل داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به جهت موضوعات خاص ستاد سفر در کشور، مدیریت صحیح بیماری و اینکه در دو سال اخیر حجم سفر‌ها کم بوده، اختیارات و تمرکز فرماندهی به استان‌ها و استانداران واگذار شده است. در جلسه‌ای که امروز با حضور وزیر کشور داشتیم، ۳۱ ستاد اجرایی استان‌ها گزارشات خودشان را آماده داشتند و برخی از منتخبین آنها به تشخیص وزیر کشور گزارشات خود را توسط استانداران ارائه دادند.

وی ادامه داد: مشکلات احتمالی که وجود داشت برای بر طرف شدن مطرح شد، چند مورد هم بود نیاز به هماهنگی در سطح ملی داشت که قرار شد پیگیری آنها از طرف ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر و همچنین دستگاه‌های ملی عضو ستاد انجام شود.

شالبافیان درباره تعداد دستگاه‌هایی که کار‌های هماهنگی و خدمات‌رسانی به مسافران را انجام می‌دهند و سامانه ۰۹۶۲۲ توضیح داد: ۲۳ دستگاه عضو ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر هستند که جوانب مختلف موضوع سفر را مدیریت می‌کنند. سامانه‌ای هم برای بررسی شکایات، اظهار نظرات، آشنایی با وضعیت آب و هوایی و وضعیت راه‌ها و همچنین قدردانی از افرادی که در زمینه سفر اقدامات ویژه‌ای برای مسافران داشتند، راه‌اندازی شده است.

وی توضیح داد: این سامانه به صورت تلفن گویا با شماره ۰۹۶۲۲ است و آدرس پایگاه اینترنتی آن هم www.۰۹۶۲۲.com است و مردم می‌توانند هم برای کسب اطلاع هم برای اظهار نظر و هم برای مواردی که احساس می‌کنند حقی از آن‌ها ضایع شده، از طریق این سامانه تماس برقرار کنند و همکاران عضو ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در سطح استانی و ملی پیگیر مشکلات و مسائل آنها می‌شوند.

وی درباره تمهیدات اندیشیده شده برای کنترل کرونا در موزه‌ها و هتل‌ها گفت: بر اساس ابلاغیه‌ای که ستاد ملی مقابله با کرونا داشته، تمام تأسیسات گردشگری که مجوز بهره‌برداری از وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دارند، ملزم به ثبت نام در سامانه «ایران من» هستند و باید در پروانه بهره‌برداری‌شان که کیو آر کد سامانه «ایران من» هم در آن نشان داده می‌شود، در محل رویت مسافران قرار دهند و مسافران از طریق آن کیو آر کد می‌توانند اطمینان حاصل کنند که محل اقامتی‌شان، محلی است که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده است.

شالبافیان تأکید کرد: همچنین نظارت‌های نامحسوسی در سراسر کشور توسط همکاران ما وجود دارد و پروتکل‌های بهداشتی را بررسی می‌کنند و تذکر‌ها و اخطار‌ها و توصیه‌های لازم را خواهند داشت. این نظارت‌ها به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که حتی همکاران ما در استان ها نیز از آن مطلع نیستند. علاوه بر این، کنترل محسوس نیز طبق روال گذشته توسط ادارات‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام می‌شود.

رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر در ادامه گفت: تمام پایگاه‌های زیرمجموعه وزارت میراث‌فرهنگی از جمله موزه‌ها و پایگاه‌های میراث‌فرهنگی نیز به سامانه «ایران من» متصل شده‌اند و هموطنان ما می‌توانند کیو آر کد را ملاحظه کنند، ضمن اینکه ما از طرف ستاد کرونا هم مکلف شدیم که در بدو ورود در اماکن زیرمجموعه وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از رعایت پروتکل‌ها و تزریق دز‌های واکسن الزامی ستاد کرونا توسط بازدیدکننده‌ها اطمینان حاصل کنیم و به همین جهت در بدو ورود کد ملی افراد پرسیده می‌شود تا مطمئن شویم که سفر‌های نوروزی کمترین مشکل را برای سلامتی هموطنان ما به وجود نیاورد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سامانه ایران من ثبت نام تاسیسات گردشگری ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر ایران من استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۱۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان

آرمان وطن‌دوست در جلسه بررسی وضعیت تور‌های غیر مجاز در استان اظهار کرد: ممانعت از اجرای تور‌های غیر مجاز گردشگری در استان دغدغه مشترک نهاد‌های مربوطه و فعالان بخش خصوصی گردشگری کردستان است.

معاون گردشگری کردستان گفت: تور‌های غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آنها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آنها برخورد کند.

 وی بیان کرد: متولیان تور‌های غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند و هیچگونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورت وقوع خطرات در سفر، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

وطن‌دوست تاکید کرد: با توجه به آئین‌نامه نظارت بر عملکرد دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، تبلیغات و اجرای تور‌های گردشگری مستلزم اخذ مجوز‌های لازم از اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است. 

در این جلسه مقرر شد پس از شناسایی رانندگان متخلف، سرپرست گروه‌ها، شرکت‌های بیمه که با تور‌های غیرمجاز همکاری می‌نمایند، به اداره نظارت بر اماکن عمومی و سایر مراجع قانونی برای اعمال قانون معرفی شوند.

همچنین تمامی دفاتر و شرکت‌های خدمات مسافرتی و گردشگری نسبت به ثبت تور‌های خود در سامانه جامع دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و دریافت کد QR اقدام نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • امنیت و زیبایی بصری ماحصل روشنایی معابر قشم
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز