Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارسلان خالدی‌فر روز شنبه در ستاد استانی مقابله با کرونا همچنین استقبال کارمندان از دُز سوم واکسن کرونا را نامطلوب دانست و اظهار داشت: درصد واکسیناسیون دُز سوم کارمندان استان به ۳۰ درصد رسیده که کمتر از میانگین استانی است.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در بین کودکان نیز گفت:در موج ششم کرونا ۶۲۵ نفر در رده سنی کودکان زیر ۱۴ سال بستری شدند که تست ۴۷۳ نفر از این کودکان مثبت اعلام شد و که از این تعداد ۲ مورد از این بیماران که شیرخوار بودند و بیمار زمینه‌ای داشتند و یک کودک ۲ ساله جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالدی ادامه داد: در سطح جامعه برخی هنوز رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی نگرفته‌اند که این عادی انگاری و ساده‌انگاری می‌تواند سلامت آنها و اطرافیانشان را به خطر اندازد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری، آمبولانس و کادر پزشکی را از نیازهای ضروری استان برای اعزام تیم‌های سیار واکسیناسیون اعلام کرد و گفت: همچنین میراث فرهنگی مکان‌هایی که برای تجمع گردشگران در نظر می‌گیرد را اعلام کند تا نظارت‌ها در این مکان‌ها تشدید شود.

کاهش مبتلایان سرپایی و بستری  کرونا در چهارمحال و بختیاری

رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از کاهش قابل توجه تعداد بیماران سرپایی کرونا در استان خبر داد و گفت: روند نزولی در تعداد بیماران بستری نیز آغاز شده اما بسیار شکننده است.

علی احمدی افزود: این در حالی است که تعداد فوتی‌ها در استان همچنان زیاد است و پیش‌بینی می‌شود تا روند افزایشی فوتی‌ها تا ۲ هفته آینده ادامه داشته باشد.

وی به برگزاری نشست با گروه‌های با نفوذ در استان از جمله ائمه جمعه و جماعات و رسانه‌ها و مربیان آموزش و پرورش خبر داد و گفت: تلاش می‌شود تا با اقناع‌سازی روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در استان افزایش دهیم.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: یکی از چالش‌های جدی در استان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس و تزریق واکسیناسیون در بین دانش‌آموزان و معلمان است که هنوز رضایت‌بخش نیست.

احمدی افزود: هنوز برخی از معلمان نسبت به تزریق دُز سوم واکسن اقدام نکرده‌اند و تهویه کلاس‌های درس و رعایت فاصله اجتماعی در مدارس در وضعیت مطلوب نیست.

رشد ۱۵ درصدی ترددها در استان طی سالجاری

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از افزایش مجموع ترددهای استان طی سالجاری خبر داد و گفت: این ترددها نسبت به سال ۹۹ از ۱۵ درصد افزایش برخوردار شده است.

حسین مالکی افزود: نظارت بر پایانه‌های مسافربری از ابتدای اسفند تشدید شده و با رانندگانی که پروتکل‌های را رعایت نمی‌کنند برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه صدور کارت هوشمند برای رانندگان منوط به ارائه کارت واکسیناسیون است، تصریح کرد: استفاده از کارتخوان در پایانه‌ها، نظارت بر بهداشت داخل اتوبوس‌ها و گندزدایی پایانه‌ها از دیگر اقداماتی است که در راستای مقابله با کرونا در استان انجام شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • تأکید نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری برنقش اصناف در مهار تورم
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • چهارمحال و بختیاری از سه‌شنبه تحث تاثیر سامانه بارشی است
  • فقط ۴۵۰۰ صنف خراسان شمالی شناسه یکتا دارد
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی
  • تصاویر | ایران زیبا؛ چهارمحال و بختیاری
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!