Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از  اعلام روز شنبه معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، امیر خادمی با بیان آنکه شهرداری تهران از نیمه سال ۱۳۹۸ اقدام به تهیه سامانه‌ای به منظور تعیین اطلاعات مربوط به سن آسفالت معابر شهر تهران به تفکیک بزرگراه، شریانی اصلی و فرعی، جمع‌آوری کننده و محلی و پیاده‌رو کرد، از راه اندازی این سامانه برای مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در نیمه نخست سال ۱۳۹۹ خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بانک اطلاعاتی حاصل از فعالیت سامانه مذکور امکان ثبت درخواست صدور و اخذ مجوز حفاری انشعابات خانگی(آب، گاز و فاضلاب) در سامانه "تهران من" را فراهم ساخته است؛ امکانی که در راستای تحقق شعار  "تهران شهری برای همه" و نیل به اهداف شهر هوشمند، از نیمه فروردین ماه سال ۱۴۰۰ در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

وی حذف مراجعات شهروندی به دفاتر خدمات الکترونیک و شهرداری های مناطق را از جمله مزایای فراهم شدن امکان ثبت اینترنتی درخواست صدور مجوز حفاری انشعابات خانگی ذکر و اضافه کرد: تکریم ارباب رجوع و تسهیل و تسریع در فرآیند اقدامات اداری و کارشناسی و نیز شفاف سازی نحوه محاسبه هزینه عوارض از دیگر منافع راه اندازی این سرویس اینترنتی در سامانه "تهران من" خواهد بود.

وی، نحوه فعالیت شهروندان به منظور ثبت درخواست صدور و اخذ مجوز حفاری را شامل اخذ فرم درخواست، مجوز حفاری از شرکت خدمت‌رسان، مراجعه به سامانه تهران من و ثبت نام، ورود اطلاعات حفاری در فرم ثبت درخواست، انجام استعلامات خودکار سیستمی و بررسی های سیستمی ناحیه، رویت ریز صورتحساب و پرداخت هزینه حفاری از طریق دستگاه pos یا درگاه بانک، تائید و امضای سیستمی شهردار ناحیه و در نهایت دریافت نسخه الکترونیکی مجوز صادره دانست.

این مقام یادآور شد: برای نخستین بار این امکان مهیا شده تا شرکت‌های خدمت‌رسان نیز بتوانند مجوزهای تایید شده را به صورت سیستمی رویت کرده و پس از انجام مراتب اداری و درون سازمانی، زمان شروع عملیات حفاری را در سیستم اعلام کنند تا به این ترتیب متقاضی حفاری و عوامل نظارتی شهرداری از زمان دقیق آغاز عملیات مطلع شوند.

گفتنی است صدور مجوزهای حفاری مردمی که معمولا برای اخذ حق انشعاب خدمات شهری ضرورت پیدا می کند، به دلیل تاثیرگذاری مستقیم آیتم های مختلف فنی بر مبلغ عوارض همواره یکی از موضوعات مشکل آفرین برای شهروندان بوده است.

برچسب‌ها سامانه تهران من شهر تهران شهرداری تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سامانه تهران من شهر تهران شهرداری تهران سامانه تهران من شهر تهران شهرداری تهران اخبار کنکور شهرداری تهران مجوز حفاری تهران من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۰۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سعید نورایمانی اظهار داشت:  بعد از این مهلت مجوزها قدیمی و فاقد شناسه یکتا از نظر قانونی اعتبار ندارد و این نوع کسب و کارها فاقد مجوز محسوب می شوند.

معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با بیان اینکه علی رغم اطلاع رسانی های انجام شده هنوز بسیاری از کسبه برای تبدیل مجوز های خود از کاغذی به الکترونیکی اقدامی نکرده اند؛ از کلیه صاحبان مشاغل، اصناف، کسبه و بازاریان استان یزد خواست به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه ای، مالیاتی و غیره هر چه سریعتر نسبت به الکترونیکی کردن مجوز های کسب و کار خود اقدام کنند. 

به گفته وی صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید  به درگاه ملی مجوز ها به نشانی mojavez.ir   مراجعه نمایند و داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرایند در کوتاه ترین زمان ممکن قابل انجام است. 

نورایمانی ادامه داد: فرایند تبدیل مجوزها به الکترونیکی کاملا رایگان و با استفاده از گوشی تلفن همراه در کمترین زمان ممکن امکان پذیر است.

دیگر خبرها

  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع فرآیند اخذ«سند کاداستری»/صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک دریک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان